Com funciona?

La Piscina Municipal del Pla del Penedès obre les seves portes aquest 14 de juny. 

La Piscina municipal del Pla del Penedès inicia la temporada de bany el DIVENDRES 14 DE JUNY, tothom qui vulgui venir-se a banyar haurà de fer el següent:

  • Es podrà fer reserva prèvia com a molt aviat  amb un dia d'antelació, i en el cas de tenir reserva prèvia i no poder assistir, haurà d'anul·lar la reserva.
  • Horari d'11.00 a 20.00h
  • L'aforament màxim de la instal·lació serà de 200 persones


COM RESERVAR LES ENTRADES I ABONAMENTS

Per comprar i reservar entrades i abonaments, el mecanisme serà ben senzill: a través d'una app que es pot descarregar a qualsevol dispositiu. En aquesta aplicació, tota persona s'haurà de registrar amb un usuari i una contrasenya, i des d'allà podrà reservar plaça dos dies abans d'anar-hi. El registre s'ha de tramitar abans de descarregar-se l'aplicació i es pot fer a través del portal https://piscinaelpladelpenedes.cat. Un cop registrats, els usuaris ja podran reservar hora a través de l'aplicació, que es pot descarregar en els següents enllaços:

Les persones que no disposin de mitjans informàtics podran realitzar la reserva o compra d'entrades a la taquilla de la piscina mateixa. 


CONDICIONS D'ÚS

L'Entrada i sortida es farà per l'accés principal i s'haurà de presentar el codi QR (us serà facilitat quan feu la reserva) tant a l'entrada com a la sortida, per controlar l'aforament.

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS:

1 Aspectes generals

No s’admetran canvis o devolucions de les entrades.

La impossibilitat d’assistir a la instal.lació o  d’un error en realitzar la compra de la / es entrada / es (per haver introduït incorrectament el correu electrònic en el procés de compra, per exemple) no són motius que en permetin la devolució .

D’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista, el comprador no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució.

Les males condicions climatològiques no donen dret a devolució de l’entrada o del Preu de la mateixa.