Com funciona?

La Piscina Municipal del Pla del Penedès obre les seves portes aquest 19 de juny. En aquesta notícia trobareu tots els protocols a seguir i els preus.

La Piscina municipal del Pla del Penedès inicia la temporada de bany el DISSABTE 19 DE JUNY. A causa de les mesures de prevenció per la Covid-19, però, serà necessari seguir algunes pautes de precaució que no s'havien fet mai. Aquestes són, principalment, la cita prèvia i en franges horàries. Com a novetat aquest any, tothom qui vulgui venir-se a banyar haurà de fer el següent:

  • Serà imprescindible fer reserva prèvia (com a molt aviat, amb dos dies d'antelació i en el cas de tenir reserva prèvia i no poder assistir, haurà d'anul·lar la reserva)
  • S'establiran 2 franges horàries, d'11 a 15:15 i de 15:45 a 20 hores, amb una pausa per tal de dur a terme periòdicament les tasques de neteja i desinfecció.
  • L'aforament màxim de la instal·lació serà de 150 persones


COM RESERVAR LES ENTRADES I ABONAMENTS

Per comprar i reservar entrades i abonaments, el mecanisme serà ben senzill: a través d'una app que es pot descarregar a qualsevol dispositiu. En aquesta aplicació, tota persona s'haurà de registrar amb un usuari i una contrasenya, i des d'allà podrà reservar plaça dos dies abans d'anar-hi. El registre s'ha de tramitar abans de descarregar-se l'aplicació i es pot fer a través del portal https://piscinaelpladelpenedes.cat. Un cop registrats, els usuaris ja podran reservar hora a través de l'aplicació, que es pot descarregar en els següents enllaços:

Les persones que no disposin de mitjans informàtics podran realitzar la reserva o compra d'entrades a la taquilla de la piscina mateixa. 


CONDICIONS D'ÚS

Durant aquesta temporada d'estiu s'estableixen unes normes d'ús extraordinàries amb l'objectiu de preservar les condicions higièniques i de seguretat sanitària per tal de minimitzar els riscos de contagi:

  • Els vestidors no estaran disponibles i només s'hi podrà accedir als serveis.
  • Cal fer ús de la mascareta per entrar i sortir del recinte.
  • L'Entrada i sortida es farà per l'accés principal i s'haurà de presentar el codi QR (us serà facilitat quan feu la reserva) tant a l'entrada com a la sortida, per controlar l'aforament.
  • Les mesures podran modificar-se atenent als canvis que decretin les autoritats competents.

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS:

1 Aspectes generals

No s’admetran canvis o devolucions de les entrades.

La impossibilitat d’assistir a la instal.lació o  d’un error en realitzar la compra de la / es entrada / es (per haver introduït incorrectament el correu electrònic en el procés de compra, per exemple) no són motius que en permetin la devolució .

D’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista, el comprador no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució.

Les males condicions climatològiques no donen dret a devolució de l’entrada o del Preu de la mateixa.